Първите две парламентарно представени партии ще се споразумеят, но дали има

...
Първите две парламентарно представени партии ще се споразумеят, но дали има
Коментари Харесай

Антон Кутев: Алтернативната сглобка ще стои като заплаха, засега

Първите две парламентарно показани партии ще се спогодят, само че дали има друга опция, ще забележим в идващите няколко месеца. Според говорителя на последните служебни държавни управления Антон Кутев е ясно, че има различно болшинство, само че това то да се осъществя такава опция няма да се случи днес и в този момент, а ще остане като опасност.

Ключово е това, че ГЕРБ ще е мандатоносителят на държавното управление след ротацията. Всичко зависи по какъв начин Бойко Борисов ще се разбере с " някой ", уточни Кутев.

Според него ротацията ще стане с мандата на ГЕРБ, защото Политическа партия " нямат предпочитание да разместват нещата ".

Кутев разчита, че във всички парламентарни групи към момента има рационални хора, макар че една малка група хора, които имат ползи за милиарди, ръководят всичко - даже и чистата съвест на другите. Остава и уверен, че в случай че достойните хора в политиката са задоволително, те могат да пречупят тренда. " С моята рекламация за чиста съвест съм излизал и съм защитавал избрани партийни ползи, а най-после се оказва, че нещата не постоянно са били тъкмо по този начин ", призна Кутев, който към момента е член на Българска социалистическа партия, само че гласоподава с омерзение.

Залогът на сглобката са милиарди. В момента на разглобката ще излезе въпросът кой открадна едни милиарди от " Хемус ". Това са 1 милиард и 240 милиона - не е хлябът на Жан Валжан, поради който влиза в пандиза, базира се на международната класика Кутев и продължи със сравненията със актуалното кино изкуство: При холивудските екшъни крадат картина за 3 млн. или обират банка за 100 млн. При нас става дума за 1 милиарда от автомагистрала " Хемус ". "

Той е уверен, че до момента в който сглобката е на власт, няма да забележим къде са отишли тези милиарди - до момента в който Асен Василев, Кирил Петков и Николай Денков бяха в служебното държавно управление имаха интерес, защо Асен Василев към този момент не пита, а сега се води дело единствено за лот 4.

Антон Кутев не знае какъв е ползата на Демократична България да прикриват това, само че и не му беше заложен въпрос какъв е ползата да не се пита и за " Турски поток ".

Антон Кутев отказа да разяснява в елементи правосъдната промяна, изрече обаче подозрение, че даже и тя да се реализира, не може да се чака ГЕРБ да проверява ГЕРБ по време на ръководство на ГЕРБ. 

Попитан за евентуалния политически план на президента, Антон Кутев заяви, че не е уверен дали пикът за него е или не е минал, само че дали ще прави план е въпрос към президента. Лично аз съм уверен, че в случай че той го направи - това ще срине сегашната партийна система и ще промени политическата система. Дали той ще го направи е обособен въпрос, тъй като Румен Радев не желае да остави страната в безпорядък, а и не е авантюрист.

Кутев е уверен обаче, че президентът би направил най-голямата политическа мощ.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР